מרק עדשים כתומות ובטטה

מרק עדשים כתומות ובטטה1
זהירות, ממכר ומנחם!

מרכיבים:

  • חצי כף שמן זית.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 2 כוסות עדשים כתומות לאחר השרייה  ושטיפה, ואם אפשר גם הנבטה.
  • 3 שיני שום קצוצות (לא חייב).
  • 1 בטטה גדולה / 2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות.
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות.
  • 2 גזרים חתוכים לפרווסת.
  • צרור כוסברא/פטרוזיליה קצוצה. 
  • ענף סלרי קצוץ (לא חייב).
  • מעט מלח (לא חייב).
  • מעט כורכום (לא חייב).
  • 6 כוסות מים רותחים  (אפשר לשנות, תלוי במידת הסמיכות הרצויה).

ההכנה:

לטגן בצל בשמן עד להזהבה או 'לטגן' בצל במים, להוסיף את שאר המרכיבים פרט למים ולערבב. לאחר כ – 2 דקות להוסיף את המים ולבשל על אש קטנה כ – 40 דקות.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן