מרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות
עדשים כתומות קשה להנביט, כי הן בדרך כלל שבורות. בנוסף הן הופכות לירוקות לאחר בישול. מרק טעים ומזין!

מרכיבים:

  • כוס עדשים כתומות לאחר השרייה  ושטיפה, ואם אפשר גם הנבטה.
  • חצי כף שמן זית.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 3 שיני שום קצוצות (לא חייב).
  • 3 קישואים חתוכים לקוביות.
  • 4 גזרים חתוכים לפרווסת.
  • מעט מלח.
  • 6 כוסות מים רותחים  (אפשר לשנות, תלוי במידת הסמיכות הרצויה).

ההכנה:

לטגן בצל בשמן עד להזהבה או 'לטגן' בצל במים, להוסיף את שאר המרכיבים פרט למים ולערבב. לאחר כ – 2 דקות להוסיף את המים ולבשל על אש קטנה כ – 40 דקות.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן