מרק שעועית לבנה וחומה עם עגבניות

מרק שעועית
מרק סמיך ומחמם

מרכיבים:

  • 1 בצל קצוץ.
  • 1 כף שמן זית.
  • 2 כוסות שעועית לבנה לאחר השרייה, הנבטה (עדיף) ובישול.
  • 2 כוסות שעועית לבנה לאחר השרייה, הנבטה (עדיף) ובישול.
  • 5 גזרים חתוכים לפרוסות. 
  • 4 קישואים חתוכים לקוביות. 
  • 5 עגבניות טחונות בבלנדר.
  • 1 גמבה טחונה בבלנדר. 
  • צרור כוסברא/פטרוזיליה קצוצה.
  • 3 עלי סלרי קצוצים. 
  • 2 שיני שום כתושות.
  • 1 כף פפריקה מתוקה.
  • 1 כף כורכום. 
  • מעט מלח (לא חייב).
  • מים רותחים בגובה הירקות + 2 כוסות מים.

ההכנה:

מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבת הבצל (אפשר גם ל'טגן' במים). מוסיפים את הירקות פרט למים, לעגבניות ולגמבה ומערבביםלאחר כ-2 דקות מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש קטנה כארבעים דקות. 

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן