מרק חומוס, עגבניות ושאר ירקות

מרק חומוס עגבניות וגמבה
עבור סיר המכיל 6 ליטר

מרכיבים:

  • 1 כף שמן זית (לא חובה).
  • 1 בצל גדול קצוץ.
  • 5 עגבניות חתוכות לקוביות.
  • 2 גמבות חתוכות לקוביות. 
  • 5 כוסות חומוס מבושל (הבישול נעשה לאחר השריה ועדיף הנבטה).
  • 4 קישואים מגורדים. 
  • 5 גזרים מגורדים. 
  • 2 שיני שום קצוצות. 
  • חופן כוסברא/פטרוזיליה קצוצה. 
  • כף כורכום (לא חייב).
  • מעט מלח (לא חייב).
  • מים רותחים בגובה הסיר. 

ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן או "מטגנים" במים. כשהבצל מזהיב (מהשמן בלבד) מוסיפים את כל המרכיבים כולל התבלינים ומערבבים. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את המים.  כשהמים רותחים מבשלים את המרק באש נמוכה כחצי שעה.

בתיאבון!

*המרק טעים יותר, יום לאחר הבישול. 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן