אבלון

av
אבלון, קרח מאבטיח ומלון!

מרכיבים:

רבע קילו אבטיח.

רבע קילו מלון.

כוסות חד פעמיים.

כפיות (לא חד פעמיות).

ההכנה:

מערבבים בבלנדר את האבטיח והמלון, מעבירים לכוסות, מניחים כפית לתוך הכוס ומקפיאים למספר שעות (עד שהארטיק

קפוא).  אפשר גם ליצור 'ברד' על ידי הקפאה חלקית.

המלצה נוספת: להעביר את האבטיח והמלון לכלים המיוחדים להכנת ארטיקים, תבניות קרח, או שקיות להכנת קרח.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן