מרכיבים:
- 1 כוס כוסמת ירוקה מונבטת.
- 8 תמרים ללא הגרעינים לאחר השרייה של 5 דקות במים.
- 1 כף סילאן טבעי.
- 1 כף קקאו עדיף אורגני.
- חצי כוס מיץ תפוחים סחוט.
- 1 כוס אגוזי מלך לאחר השרייה במים.
ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים פרט לאגוזים. לאחר שהעיסה טחונה היטב מוסיפים את האגוזים לטחינה נוספת של מספר שניות (כדי שהם יטחנו לא דק). מעבירים את הבלילה לתבנית מכוסה בנייר אפייה ואופים כ- 30 דקות. לאחר קירור "מקלפים" את הנייר אפייה וחותכים לפרוסות.