סופגניות

סופגניה 6
עבור 9 סופגניות

מרכיבים:

  • 2 כוס כוסמת ירוקה מונבטת.
  • 1 כוס דוחן לאחר השרייה של כ – 8 שעות.
  • 12 תמרים ללא הגרעינים לאחר השרייה של 5 דקות במים.
  • כוס וחצי מיץ תפוחים סחוט.
  • לציפוי ולמילוי – 2 כפות סילאן טבעי.

ההכנה:

מחממים את התנור ל-180  מעלות. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים פרט לסילאן.  מעבירים את הבלילה לתבנית סיליקון (ראו תמונה) ואופים כ- 40 דקות (עד שמזלג/קיסם יוצא יבש) . לאחר קירור מוציאים את הסופגניה. חותכים כל סופגניה לרוחב, מורחים סילאן וסוגרים. לסיום מורחים מעט סילאן מעל. 

בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן