מרכיבים:
- 2 כוס כוסמת ירוקה מונבטת.
- 1 כוס דוחן לאחר השרייה של כ – 8 שעות.
- 12 תמרים ללא הגרעינים לאחר השרייה של 5 דקות במים.
- כוס וחצי מיץ תפוחים סחוט.
- לציפוי ולמילוי – 2 כפות סילאן טבעי.
ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים פרט לסילאן. מעבירים את הבלילה לתבנית סיליקון (ראו תמונה) ואופים כ- 40 דקות (עד שמזלג/קיסם יוצא יבש) . לאחר קירור מוציאים את הסופגניה. חותכים כל סופגניה לרוחב, מורחים סילאן וסוגרים. לסיום מורחים מעט סילאן מעל.
בתיאבון!