עוגיות תפוחים

תפוחים 7
עוגיות תפוחים ללא קמח, שמן, ביצים וסוכר

מרכיבים:

  • 1 כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה במים של לילה ושטיפה. 
  • 10 תמרים ללא הגרעינים לאחר השרייה של 5 דקות במים.
  • חצי כוס מיץ תפוחים טבעי.
  • 2 כוסות תפוחים חתוכים לקוביות. 
  • חצי כוס שיבולת שועל. 
  • כף קינמון. 

ההכנה:

מחממים את התנור ל-200  מעלות. טוחנים היטב בבלנדר את הכוסמת, תמרים ומיץ התפוחים ומעבירים את העיסה לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.  יוצרים כדורים ומניחים אותם על תבנית מכוסה בנייר אפייה. לאחר מכן משטחים את העוגיות באצבעות (אם יש צורך אפשר להרטיב מעט את האצבעות במים) ואופים כ- 30 דקות.  לאחר קירור "מקלפים" את הנייר אפייה ומאחסנים בכלי אטום. 

בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן