מרכיבים:
- 1 כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה במים של לילה ושטיפה.
- 10 תמרים ללא הגרעינים לאחר השרייה של 5 דקות במים.
- חצי כוס מיץ תפוחים טבעי.
- 2 כוסות תפוחים חתוכים לקוביות.
- חצי כוס שיבולת שועל.
- כף קינמון.
ההכנה:
מחממים את התנור ל-200 מעלות. טוחנים היטב בבלנדר את הכוסמת, תמרים ומיץ התפוחים ומעבירים את העיסה לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. יוצרים כדורים ומניחים אותם על תבנית מכוסה בנייר אפייה. לאחר מכן משטחים את העוגיות באצבעות (אם יש צורך אפשר להרטיב מעט את האצבעות במים) ואופים כ- 30 דקות. לאחר קירור "מקלפים" את הנייר אפייה ומאחסנים בכלי אטום.
בתיאבון!