מרכיבים:
לשכבה ראשונה:
1 כוס אגוזי מלך לאחר השרייה.
1 כוס תמרים לאחר השרייה – כעשר דקות.
4 משמשים מיובשים לאחר השרייה – כעשר דקות.
לשכבה שניה:
300 גרם מנגו.
1 תפוח גדול מתוק.
רבע כוס קוקוס טחון.
לשכבה שלישית:
300 גרם פירות יער אדומים.
מעט מייפל טהור.
לקישוט:
כל פרי שרוצים.
מעט קוקוס.
ההכנה:
שכבה ראשונה: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת אחידה. משטחים את התערובת על התבנית כולל השוליים ומקפיאים עד לגמר הכנת השכבה השנייה.
שכבה שניה: טוחנים בבלנדר את מרכיבי השכבה השנייה, משטחים על השכבה הראשונה ומקפיאים עד לגמר הכנת השכבה השלישית.
שכבה שלישית: טוחנים בבלנדר את מרכיבי השכבה השלישית, משטחים על השכבה השנייה ומקפיאים.
מקשטים עם כל פרי שרוצים ומפזרים מעל מעט קוקוס.
לשמור במקפיא עד לאכילה ולהוציא כרבע שעה לפני שרוצים לאכול.