עוגת פירות ללא אפייה

עוגה 1
לתבנית עגולה - קוטר 26

מרכיבים:

לשכבה ראשונה:

1 כוס אגוזי  מלך לאחר השרייה.

1 כוס תמרים  לאחר השרייה – כעשר דקות.

4 משמשים מיובשים לאחר השרייה – כעשר דקות.

לשכבה שניה:

300 גרם מנגו.

1 תפוח גדול מתוק.

רבע כוס קוקוס טחון.

לשכבה שלישית:

300 גרם פירות יער אדומים.

מעט מייפל טהור.

לקישוט:

כל פרי שרוצים.

מעט קוקוס.

ההכנה:

שכבה ראשונה: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת אחידה. משטחים את התערובת על התבנית כולל השוליים ומקפיאים עד לגמר הכנת השכבה השנייה.

שכבה שניה: טוחנים בבלנדר את מרכיבי השכבה השנייה, משטחים על השכבה הראשונה ומקפיאים עד לגמר הכנת השכבה השלישית.

שכבה שלישית: טוחנים בבלנדר את מרכיבי השכבה השלישית, משטחים על השכבה השנייה ומקפיאים.

מקשטים עם כל פרי שרוצים ומפזרים מעל מעט קוקוס.

לשמור במקפיא עד לאכילה ולהוציא כרבע שעה לפני שרוצים לאכול.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן