מרכיבים:
- 2 חצילים חתוכים לקוביות.
- 1 פלפל אדום / 1 פלפל שושקה.
- חצי כוס כוסברה קצוצה.
- 3 שיני שום קצוצות.
- מיץ מחצי לימון.
- 1 כף שמן זית (לא חייב).
- מעט מלח (לא חייב).
ההכנה:
ממליחים את החצילים ושמים בצד לחצי שעה, שוטפים ומסננים. מניחים את החצילים והפלפלעל נייר אפייה בתבנית ומכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שהחציל מזהיב והפלפל קלוי. קולפים את הקליפה של הפלפל, מסירים את הראש (את הגרעינים משאירים) וחותכים את הפלפל לקוביות. מעבירים לקערה את הירקות, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים.
בתיאבון!

