מרכיבים:
- 1 ק"ג שעועית ירוקה טריה שטופה וחתוכה בקצוות / 1 חבילת שעועית ירוקה קפואה.
- 300 גרם דלעת חתוכה לקוביות.
- 1 בטטה חתוכה לרצועות/קוביות (לא חייב).
- 1 גמבה – חתוכה לרצועות.
- 2 שיני שום קצוצות.
- 2 כפות סילאן ללא סוכר.
- 1 כף שמן זית.
- 2 כפות שומשום (לא חייב, עדיף שומשום מלא).
- מעט מלח (לא חייב).
ההכנה:
מעבירים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב. מניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים דקות.