קישואים אפויים ברוטב קשיו

קישואים ברוטב קשיו
לא, זה לא קישואים מוקרמים בשמנת... זה הרבה יותר בריא וגם טעים (לעניות טעמי, כמובן). קבלו מתכון לקישואים אפויים ברוטב קשיו.

מרכיבים:

  • 4 קישואים חתוכים לפרוסות.
  • חצי כף שמן זית.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 3/4 כוס קשיו מושרה (עדיף 8 שעות).
  • כוס מים.
  • מיץ לימון מחצי לימון.
  • מעט מלח (לא חובה).
  • מעט פלפל שחור (לא חובה).
  • חבילת פטריות (לא חובה).

ההכנה:

מניחים את הקישואים החתוכים על תבנית מצופה בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה ב 180 מעלות. (חצי אפייה).

מכינים את הרוטב:

בבלנדר טוחנים את הקשיו, מים, לימון ומלח.

מטגנים את הבצל בסיר עם חצי כף שמן (או במים), עד להזהבה. שופכים את הבלילה הטחונה לסיר, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים כ- 5 דקות.

שופכים את הרוטב לתבנית ואופים עוד כחצי שעה (עד שהקישואים רכים).

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן