מרכיבים:
- 3 כוסות כוסמת ירוקה מונבטת.
- עד כוס מים (להתחיל ב3/4 כוס).
- כף כורכום.
- מעט מלח (לא חייב).
ההכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות.
לשים בבלנדר את כל המצרכים ולטחון היטב. לשטח על תבנית עם נייר אפייה, לאפות חצי אפיה (כ 20 דקות), לכשישחימו להוציא ולחתוך בגלגלת פיצה או בסכין חדה. להחזיר לתנור להשחמה נוספת. להכנת קרקרים קריספיים יש להרבות באפייה.
לאחר קירור "לקלף" את הנייר אפייה, לחתוך שוב ולצנן. לאחסן בכלי אטום.
בתיאבון!
שימו לב:
*הנבטת כוסמת ירוקה היא קלה ומהירה יחסית.
*הכוסמת החומה היא קלויה ולכן יש להקפיד על כוסמת ירוקה.
* מעולה לארוחה חלבונית, משביע ובריא מאוד.