מיץ תפוח, סלרי ולימון

מיץ לימון סלרי ותפוח
עבור 1-2 כוסות

מרכיבים:

  • 1 תפוח חתוך, עם הקליפה ועם הגרעינים.
  • 2 גבעולי סלרי ללא העלים. 
  • חצי לימון. 

ההכנה:

לסחוט את התפוחים  והסלרי במסחטת מיצים, לתוך כוס או קערה אחרת לסחוט את הלימון ביד. לערבב את המיץ הסחוט עם מיץ הלימון. 

לרוויה!

*מומלץ לשתות מיד לאחר הסחיטה.

*אפשר להוסיף מים.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן