לכל פרי יש גרעין, האגוז הוא הגרעין ולכן הוא מוקף בחומרים ששומרים עליו אבל גם פחות בריאים. כאשר משרים את האגוז, ההשרייה מאפשרת ספיגה טובה יותר של המינרלים, מגדילה את כמות הויטמינים ונוגדי החמצון, והחלבון מזין יותר. בנוסף, בשקדים ואגוזים יש חומר שנקרא phytic acid, זו חומצה שמעכבת ספיגה של מינרלים רבים, ההשרייה מנטרלת במידה מסויימת את החומצה הזו. יש להשרות כמות קטנה כי לאחר ההשרייה האגוז מתקלקל במהירות רבה.
סרטון – השריית אגוזים, הכיצד?
דף הבית » בריאות טבעית » סרטון – השריית אגוזים, הכיצד?

- By שמחה שטמלר
- אוגוסט 2, 2018
- 9:49 am
- אין תגובות
כאשר משרים את האגוז, ההשרייה מאפשרת ספיגה טובה יותר של המינרלים, מגדילה את כמות הויטמינים ונוגדי החמצון, והחלבון מזין יותר.
Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp