גבינת שקדים

gvi
מתכון בסיסי לגבינת שקדים/ כל כך פשוט להכנה, אפשר למרוח על קרקר בריאות וקיבלת ארוחה מושלמת!

מרכיבים:

כוס וחצי שקדים מושרים וקלופים.

מיץ מחצי לימון.

עד חצי כוס מים (להתחיל בפחות).

קורט מלח.

שן שום.

עיטורים לבחירה: כוסברא, זיתים, עגבניה, פטריות, שמיר וכל ירק אחר…

ההכנה:

לטחון בבלנדר את השקדים עד לקבלת אבקה, להוסיף את שאר המרכיבים ולהמשיך לטחון. להגיש בצלחת יפה ולעטר.

אפשר לשמור במקרר 3-5 ימים.

בתיאבון!

שימו לב: לאחר השריית השקדים, משרים אותם לחמש דקות במים רותחים ומקלפים בקלות.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן