מרכיבים:
לבסיס:
- כוס דוחן לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
- כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
- כוס קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
- 2 כוסות מים.
למילוי:
- 5 תמרים מג'הול.
- חצי כוס מים.
- מעט קינמון.
- חופן אגוזים טחונים (לא חובה).
הכנת הבסיס:
טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הבסיס עד שהתערובת יוצאת חלקה.
במחבת נון סטיק יוצקים מעט מהעיסה ומפזרים על כל המחבת.
כשהעיסה 'יבשה' הופכים, מחכים שהצד השני 'יתייבש' ומוציאים.
הכנת המילוי:
מגלענים את התמרים ומשרים אותם בקערה ל10 דקות.
לאחר ההשריה טוחנים את התמרים והמים במעבד מזון.
מורחים את המילוי על הפנקייק/רולדה ומפזרים קינמון ואגוזים.
לרולדה – מגלגלים וחותכים.
בתיאבון!