פנקייק/רולדת תמרים

רולדת תמרים
מתכון הבית, והפעם במתוק! פנקייק/רולדת תמרים.

מרכיבים:

לבסיס:

  • כוס דוחן לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • כוס קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • 2 כוסות מים.

למילוי:

  • 5 תמרים מג'הול.
  • חצי כוס מים.
  • מעט קינמון.
  • חופן אגוזים טחונים (לא חובה).

הכנת הבסיס:

טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הבסיס עד שהתערובת יוצאת חלקה.

במחבת נון סטיק יוצקים מעט מהעיסה ומפזרים על כל המחבת. 

כשהעיסה 'יבשה' הופכים, מחכים שהצד השני 'יתייבש' ומוציאים.

הכנת המילוי:

מגלענים את התמרים ומשרים אותם בקערה ל10 דקות. 

לאחר ההשריה טוחנים את התמרים והמים במעבד מזון.

מורחים את המילוי על הפנקייק/רולדה ומפזרים קינמון ואגוזים.

לרולדה – מגלגלים וחותכים.

בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן