לחם חלבוני שברכתו שהכל, הייתכן?
מרכיבים:
4 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
כוס וחצי מים.
1 כף זעתר (תבלין).
1 כפית מלח (לא חובה).
מעט זעתר לקישוט.
ההכנה:
לטחון את כל המרכיבים בבלנדר ולהעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה. לפזר מעט זעתר לקישוט, ולאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-30דקות, עד שהלחם יבש.
בתיאבון!
& במידה ורוצים שהלחם יהיה יותר אוורירי, יש להשאיר את העיסה במקרר ל – 24 שעות ולאחר מכן לאפות.
& אפשר לגוון עם תבלינים נוספים, כיד הדמיון!