לחם זעתר

לחם זעתר 4
עבור תבנית אינגליש קייק

לחם חלבוני שברכתו שהכל, הייתכן?

מרכיבים:

4 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.

כוס וחצי מים. 

1 כף זעתר (תבלין).

1 כפית מלח (לא חובה).

מעט זעתר לקישוט.

ההכנה:

לטחון את כל המרכיבים בבלנדר ולהעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה.  לפזר מעט זעתר לקישוט, ולאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-30דקות, עד שהלחם יבש.

בתיאבון!

& במידה ורוצים שהלחם יהיה יותר אוורירי, יש להשאיר את העיסה במקרר ל –  24 שעות ולאחר מכן לאפות.

& אפשר לגוון עם תבלינים נוספים, כיד הדמיון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן