ממרח עדשים כתומות

ממרח עדשים 3
מחפשים למרוח משהו על מתכון הבית או קרקר בריאות?

מרכיבים:

  • 1 כוס עדשים כתומות לאחר השרייה ועדיף הנבטה. 
  • מיץ מחצי לימון. 
  • 2 שיני שום.
  • כפית שמן זית. 
  • כפית מלח (לא חובה).

אפשר להוסיף פפריקה מתוקה, פלפל שחור או גמבה קלויה. 

ההכנה:

מבשלים את העדשים בסיר עם מים רותחים עד שהעדשים רכות (אם העדשים מונבטות אין צורך בבישול ארוך). מעבירים את העדשים למסננת ושוטפים. בבלנדר טוחנים את כל המרכיבים (אפשר להשאיר מעט גרגירי עדשים לא טחונים לקישוט). מעבירים לצלחת, אפשר למזוג מעט שמן זית או לעטר בירקות/תבלינים שונים.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן