מרכיבים:
- 1 בצל קצוץ.
- 1 כף שמן זית.
- 2 כוסות שעועית לבנה לאחר השרייה, הנבטה (עדיף) ובישול.
- 2 כוסות שעועית לבנה לאחר השרייה, הנבטה (עדיף) ובישול.
- 5 גזרים חתוכים לפרוסות.
- 4 קישואים חתוכים לקוביות.
- 5 עגבניות טחונות בבלנדר.
- 1 גמבה טחונה בבלנדר.
- צרור כוסברא/פטרוזיליה קצוצה.
- 3 עלי סלרי קצוצים.
- 2 שיני שום כתושות.
- 1 כף פפריקה מתוקה.
- 1 כף כורכום.
- מעט מלח (לא חייב).
- מים רותחים בגובה הירקות + 2 כוסות מים.
ההכנה:
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבת הבצל (אפשר גם ל'טגן' במים). מוסיפים את הירקות פרט למים, לעגבניות ולגמבה ומערבבים. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש קטנה כארבעים דקות.