כרובית וברוקולי בתנור

כרובית וברוקולי
ארוחה מושלמת, ואפשר לאכול ממנה ללא הגבלה

מרכיבים:

  • 600 גרם ברוקולי חתוך טרי או קפוא (שקית מוכנה).
  • 600 גרם כרובית חתוכה טריה או קפואה (שקית מוכנה).
  • כף כורכום.
  • כף פפריקה מתוקה. 
  • כף שמן זית. 
  • מעט מלח (לא חייב).

ההכנה:

מניחים את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת. מזליפים מעל הירקות שמן זית ומתבלים. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ – 40 דקות.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן