ממרח מחומוס מונבט

חומוס בייתי
ארוחה חלבונית, משביעה ומזינה וכמובן טעימה בטירוף!

מרכיבים:

  • 2 כוסות גרגירי חומוס לאחר השרייה, הנבטה (לא חייב) ובישול. 
  • 3 כפות טחינה גולמית משומשום מלא.  
  • חצי כוס מי הבישול של גרגירי החומוס (אפשר להוסיף לפי מידת הצורך). 
  • מיץ מחצי לימון. 
  • 2 שיני שום.
  • כפית שמן זית לקישוט (לא חובה). 
  • כפית מלח (לא חובה).

 ההכנה:

לטחון את הגרגירים המבושלים בבלנדר יחד עם כל המצרכים חוץ מהטחינה (להשאיר מעט גרגירים לא טחונים לקישוט). להוסיף את הטחינה הגולמית, להמשיך לטחון בבלנדר עד לקבלת מרקם החומוס הרצוי. להניח על צלחת, לפזר מעט שמן זית, להוסיף גרגירים לא טחונים ולאכול בהנאה. מומלץ לאכול טרי. 

בתיאבון:

*במידה והגרגירים מונבטים, הבישול הוא מהיר והחומוס חלבוני (פחות מחצי שעה).

*מומלץ בזמן הבישול להוסיף כפית סודה לשתיה. 

*מומלץ להוציא את הקצף בעזרת מצקת בזמן הבישול. 

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן