טורטייה מעדשים כתומות וכוסמת ירוקה

טורטיה עדשים כתומות וכוסמת ירוקה
עבור שלוש טורטיות

מרכיבים:

  • כוס עדשים כתומות לאחר השרייה.
  • כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה, ועדיף הנבטה.
  • כוס מים (אפשר להוסיף על פי הצורך).
  • כפית מלח (לא חובה).

ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת הופכת להומוגנית.

יוצקים מהבלילה לתוך מחבת נון-סטיק,

מחכים מעט עד שטורטייה נפרדת בקלות מהמחבת, הופכים ממתינים קצת, ומוציאים.

לשימוש עתידי, אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן