קציצות עדשים כתומות ובטטות

קציצות 5
מושלםםםם

מרכיבים:

  • 2 כוסות עדשים כתומות לאחר השרייה ושטיפה. 
  • 1 בטטה גדולה מקולפת וחתוכה לקוביות גסות. 
  • 1 בצל קצוץ. 
  • 1 כוס שיבולת שועל. 
  • 1כפית מלח (לא חייב).

ההכנה:

מבשלים את הבטטה והעדשים רבע שעה בסיר עם מים רותחים. מסננים ומעבירים לקערה. בקערה מועכים במזלג את הבטטה והעדשים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. בעזרת הידיים מכינים לביבות קטנות. אופים את לביבות העדשים בתנור על 200 מעלות 20 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.  

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן