מרכיבים:
לבסיס:
- כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה.
- כף סילאן ללא סוכר.
- חצי כוס מים (אם יש צורך אפשר להוסיף).
למילוי:
- 2 כפות טחינה גולמית מלאה.
- 3 כפות סילאן ללא סוכר.
- 2 כפות קקאו (עדיף אורגני).
- 2 כפות מים.
הכנת הבסיס:
טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הבסיס עד שהתערובת יוצאת חלקה. במחבת נון סטיק יוצקים מעט מהעיסה ומפזרים על כל המחבת. כשהעיסה 'יבשה' מוציאים ומעבירים לצלחת.
הכנת המילוי:
מחממים סיר כדקה ומכבים את האש. כשהסיר עדיין חם מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים היטב. מורחים את המילוי על הפנקייק ונהנים!