עוגת שוקולד, מיץ תפוחים וקינמון

עוגת שוקולד וקינמון 3
עבור תבנית אינגליש קייק

העוגה הזאת לא מנסה להתחרות בעוגת שוקולד עם קמח לבן, שמן, ביצים וסוכר. בהתחשב במוצריה היא ממש נפלאה!

מרכיבים:

  • 3 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
  • 1 כוס מיץ תפוחים מתפוחים מתוקים. 
  • חצי כוס סילאן טבעי.
  • 3 כפות קקאו אורגני.
  • מעט קינמון.

ההכנה:

לטחון את כל המרכיבים פרט לקינמון בבלנדר ולהעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה. לפזר את הקינמון מעל העוגה ולאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-40  דקות, עד שהעוגה יבשה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
2 תגובות
  1. אורית הגב

    בס"ד
    שלום שמחה, האם כשאת כותבת 3 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השריה (או כל כמות אחרת בכל מתכון באתרך הנפלא), הכוונה למדידת שלשת הכוסות בכוסמת יבשה? (שהרי אחרי ההשריה היא מתנפחת ותהיה הרבה יותר משלש כוסות..)
    תודה רבה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן