פשטידת חומוס, עדשים ומנגולד

פשטידה ה
לתבנית עגולה - קוטר 26

מרכיבים:

  • 1 כף שמן זית.
  • 3 בצלים קצוצים.
  • 4 עלי מנגולד (החלק הלבן קוצצים דק, העלים הירוקים קוצצים גס).
  • סלסלת פטריות טרייה שטופה וחתוכה. 
  • 3 כוסות עדשים ירוקות לאחר השרייה והנבטה. 
  • 4 כוסות חומוס לאחר השרייה, הנבטה (לא חובה) ובישול.
  • מעט מלח (לא חובה).
  • מעט פלפל שחור (לא חובה).
  • 2 כפות שומשום מלא לקישוט.
  • פטריות לקישוט. 

ההכנה:

לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה (אפשר לאדות במים ולוותר על השמן). להוסיף את עלי המנגולד, הפטריות והעדשים, לערבב ולבשל כ – 15 דקות עד שהמים התאדו והעלים רכים.  במקביל לטחון בבלנדר את החומוס (החומוס הוא קריטי ל"הדבקת" הפשטידה) ולהעביר למחבת. לערבב שוב, להוסיף את התבלינים ולבשל 5 דקות נוספות. להעביר לתבנית ולקשט בשומשום ובפטריות. לאפות בחום של 180 מעלות כ – 50 דקות.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן