פתיתים מכוסמת ירוקה עם ירקות מוקפצים

פתיתים 1
פתיתים ללא קמח. היתכן?

מרכיבים:

  • 1 כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה. 
  • 1 כף שמן זית (לא חייב).
  • 1 בצל קצוץ.
  • 2 שיני שום קצוצות.
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות.
  • 2 קישואים חתוכים.
  • חופן כוסברא/פטרוזיליה קצוצה. 
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות.
  • מעט מלח (לא חייב).
  • כף כורכום. 

לבחירה:

  • חבילת פטריות טריות.
  • חופן אגוזי מלך.

ההכנה:

מבשלים את הכוסמת 10 דקות במים רותחים (אם הכוסמת לא מונבטת, יש לבשל יותר זמן), מסננים ושוטפים (כמו שמבשלים פסטה). מטגנים את הבצל עד להזהבה (אפשר גם "לטגן" את הבצל במים), מוסיפים את הירקות והתבלינים, מערבבים ומבשלים למשך 15 דקות – עד לריכוך הירקות (אם יש צורך, אפשר להוסיף מעט מים). מוסיפים את הכוסמת ומבשלים עוד כעשר דקות. מפזרים מעל את האגוזים ומגישים חם.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן