קציצות סלק וכוסמת ירוקה

סלק 4
עבור 10 קציצות

מרכיבים:

  • 1 כוס  כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • 1 סלק חי מגורד.
  • 1 בצל קצוץ.
  • חופן כוסברא/ פטרוזיליה קצוצה. 
  • חצי כפית מלח (לא חובה).

ההכנה:

לטחון בבלנדר את הכוסמת הירוקה ולהעביר לקערה. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב בידיים. לחמם תנור ל180 מעלות ולהניח נייר אפיה על תבנית. להכין קציצות ולשים על נייר האפיה. לאפות 20 דקות, להפוך ולאפות  20 דקות נוספות . על מנת ליצור קריספיות אפשר בשלב זה להעביר את הקציצות למחבת נון סטיק לעשר דקות מכל צד.  

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן