אורז מלא עם מלא ירקות

אורז מלא עם ירקות
היתרון בתבשיל אורז מלא עם מלא ירקות הוא שיש בו יחסית מעט עמילן, הרבה ירקות לא עמילניים והוא משביע מאוד!

לעיתים אני שומעת ששיטת הבריאות הטבעית קיצונית מידי, אי אפשר לעמוד בה, לא שייכת לדור שלנו ועוד…
מה יותר קיצוני, לדעתך?
תפוח ומים או דוריטוס אש וקולה?
קפה חזק עם הרבה סוכר או מיץ תפוזים סחוט?
שניצל עם צ'יפס או תבשיל אורז עם ירקותכמובן פשוט להכנה, טעים ובריא. אפשר לאכול כמעט חצי סיר ובעצם לאכול כוס אורז אחת מבושלת בלבד.

מרכיבים:

  • 1 כף שמן זית/2 כפות מים.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 1 כוס אורז מלא לאחר השרייה של לפחות חצי שעה (עדיף בסמטי).
  • 7 גזרים מגורדים.
  • 5 קישואים מגורדים.
  • מעט מלח (לא חובה).
  • 2 כוסות מים רותחים.

ההכנה:

מטגנים את הבצל עם השמן במשך 3 דקות/מאדים את הבצל במים, מוסיפים את שאר המרכיבים ללא המים ומערבבים. לאחר כ-3 דקות מוסיפים את המים ומבשלים  באש נמוכה כ- חצי שעה עד שהאורז רך.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן