סלט עדשים מונבטות וירוקים

סלט עדשים מונבטות וירוק
סלט חלבוני, ועשיר בירוקים

מרכיבים:

  • 2-3 כוסות עדשים שחורות לאחר השרייה והנבטה (אין צורך לבשל).
  • 2 גבעולי סלרי ללא העלים קצוצים דק.
  • חופן כוסברא קצוץ דק.
  • חופן פטרוזיליה קצוץ דק.
  • מיץ מחצי לימון.
  • 1 כף שמן זית איכותי. 
  • מעט מלח (לא חובה).
  • לגיוון: אגוזים, בצל ירוק, קשיו, פקאן, רימונים ועוד…

ההכנה:

לערבב את כל המרכיבים בקערה. 

עדיף לחכות לפחות חצי שעה לפני שאוכלים, על מנת שהטעם ייספג. 

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן