מרק עגבניות עם אורז

ag
מרק עגבניות עם אורז, מחמם וטעים!

מרכיבים:

  • 8 עגבניות בשלות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • חופן עלי סלרי קצוצים ו/ או חופן עלי כוסברא/פטרוזיליה קצוצים.
  • 1 כרישה פרוס (לא חייב)
  • חצי כוס אורז מלא (עדיף לאחר השרייה של לפחות חצי שעה)
  • כמון
  • מעט מלח
  • 1 כף סילאן (לא חייב)

ההכנה:

לסמן איקס על כל עגבניה, להרתיח מים ולהכניס את העגבניות, לבשל כ-5 דקות, לסנן לקרר ולקלף את הקליפה. לחתוך את העגבניות לקוביות.

לאדות את הבצל והשום בשמן עד להזהבה להוסיף את העגבניות וכוס מים. לערבב ולבשל כ – 5 דקות. בשלב זה לטחון בבלנדר מוט את העגבניות עם הבצל והשום.  להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב. להוסיף מים עד לגובה הסיר, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה. יש לחכות שהאורז יתבשל במלואו.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן