מרכיבים:
- 1 בצל קצוץ.
- 1 כף שמן זית.
- 3-4 כוסות עדשים מונבטות.
- כ- 500 גרם דלעת מגורדת.
- 5 קישואים מגורדים.
- 3 גזרים מגורדים.
- 2 בצלים מגורדים.
- צרור כוסברא/פטרוזיליה קצוצה.
- 3 עלי סלרי קצוצים דק.
- 2 שיני שום כתושות.
- 1 כף כורכום.
- מעט מלח (לא חייב).
- מים רותחים בגובה הירקות + 2 כוסות מים.
ההכנה:
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבת הבצל (אפשר גם ל'טגן' במים). מוסיפים את שאר המרכיבים פרט למים הרותחים ומערבבים. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.