מרק עדשים מונבטות, דלעת וקישואים

מרק עדשים ודלעת
מרק חלבוני, טעים, משביע, מזין ועשיר.

מרכיבים:

  • 1 בצל קצוץ.
  • 1 כף שמן זית.
  • 3-4 כוסות עדשים מונבטות.
  • כ- 500 גרם דלעת מגורדת. 
  • 5 קישואים מגורדים.
  • 3 גזרים מגורדים.
  • 2 בצלים מגורדים.
  • צרור כוסברא/פטרוזיליה קצוצה.
  • 3 עלי סלרי קצוצים דק. 
  • 2 שיני שום כתושות.
  • 1 כף כורכום.
  • מעט מלח (לא חייב).
  • מים רותחים בגובה הירקות + 2 כוסות מים.

ההכנה:

מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבת הבצל (אפשר גם ל'טגן' במים). מוסיפים את שאר המרכיבים פרט למים הרותחים ומערבבים. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן