מרכיבים:
2 כפות טחינה גולמית מלאה.
3 כפות סילאן ללא סוכר.
2 כפות קקאו (עדיף אורגני).
2 כפות מים.
2 כוסות פצפוצי אורז מלא (ללא תוספת מלח וסוכר).
ההכנה:
מחממים סיר כדקה ומכבים את האש. כשהסיר עדיין חם מכניסים את כל המרכיבים פרט לפצפוצי האורז ומערבבים היטב. מוסיפים את הפצפוצים ושוב מערבבים. בנייר אפייה גוללים את העיסה ומקפיאים כרבע שעה. יוצרים כדורים ומניחים במנג'טים או מניחים בתבנית וחותכים לפרוסות. לשמור במקרר או במקפיא.