גלידת / מוס שוקולד

מוס שוקולד
מוס שוקולד, כלכך טעים!

מרכיבים:

4 תמרים.

חצי בננה.

כף אבוקדו.

2 כפיות קקאו אורגני.

חצי כוס קשיו לאחר השרייה.

ההכנה:

לטחון את את כל המרכיבים פרט לקשיו בבלנדר ולהעביר לקערה. לאחר מכן לטחון את הקשיו גס בבלנדר ולהעביר ¾ מהקשיו לקערה.  לערבב היטב. להעביר את המוס לתבנית או קופסא מתאימה ולפזר מעליה את פירורי הקשיו הנותרים. לאטום את הכלי, להקפיא או לשים במקרר לפחות ללילה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן