עוגיות תפוחים, קווקאר וזרעי צ'יה

תפוחים 4
כ - 25 עוגיות

מרכיבים:

  • 1 כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה, שטיפה ועדיף הנבטה קצרה. 
  • 10 תמרים ללא הגרעינים לאחר השרייה של 5 דקות במים.
  • 3 כפות סילאן טבעי. 
  • 2 תפוחים מגורדים (עדיף גראנד).
  • 1 כוס שיבולת שועל.
  • 3 כפות זרעי צ'יה טחונים מעורבבים עם 9 כפות מים חמימים (עיסה במקום ביצים). 
  • 2 כפות קינמון. 
  • חצי כוס אגוזים טחונים לאחר השרייה (לא חובה).

ההכנה:

מחממים את התנור ל-200  מעלות. טוחנים היטב בבלנדר את הכוסמת, תמרים והסילאן ומעבירים את העיסה לקערה (אם יש צורך, אפשר להוסיף מעט מים לבלנדר). מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.  יוצרים כדורים ומניחים אותם על תבנית מכוסה בנייר אפייה. לאחר מכן משטחים את העוגיות באצבעות (אם יש צורך אפשר להרטיב מעט את האצבעות במים) ואופים כ- 20 דקות. הופכים את העוגיות ואופים כ -20 דקות נוספות.  לאחר קירור "מקלפים" את הנייר אפייה ומאחסנים בכלי אטום. 

בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן