מרכיבים:
שכבה ראשונה:
- 6 תמרים לאחר השרייה במים (כרבע שעה ).
- 1 כוסו פצפוצי אורז מלא ללא תוספת מלח וסוכר.
- חצי כוס פתיתי קוקוס.
- 1 כף טחינה.
- 1 כף מים.
שכבה שניה:
- 1 כוס מנגו חתוך.
- 1 בננה.
- 1 נקטרינה/אפרסק ללא הגרעין.
ההכנה:
שכבה ראשונה:
לטחון בבלנדר את התמרים ולהעביר לקערה. להוסיף את שאר המרכיבים וללוש. לשטח בתבנית כולל השוליים.
שכבה שניה:
לטחון בבלנדר את הפירות ולמזוג מעל השכבה הראשונה.
לשמור במקפיא עד לאכילה ולהוציא כרבע שעה לפני שרוצים לאכול.