מרכיבים:
לשכבה ראשונה:
- חצי כוס אגוזי מלך לאחר השרייה במים (כ – 5 שעות).
- חצי כוס תמרים לאחר השרייה במים (כחצי שעה).
למילוי שכבה שניה:
- 1 כוס קשיו טבעי לאחר השרייה במים ( כ – 5 שעות)
- כוס דובדבנים ללא הגרעינים.
- 1-2 כפות סילאן טבעי (למעוניינים להמתיק)
לקישוט: דובדבנים.
ההכנה:
א. לטחון בבלנדר את כל המרכיבים של שכבה ראשונה, ללוש מעט ולשטח בכלי יפה. לשים במקרר/במקפיא.
ב. לטחון בבלנדר את כל המרכיבים של שכבה שניה, למלא על שכבת הבסיס, לקשט בדובדבנים (לא חייב) ולהקפיא!
לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.
טעיםםם!