עוגת קשיו ודובדבנים – ללא אפייה

דוב 3
עבור קערה 11 ס"מ קוטר* 5 ס"מ עומק

מרכיבים:

לשכבה ראשונה:

  • חצי כוס אגוזי מלך לאחר השרייה במים (כ – 5 שעות).
  • חצי כוס תמרים לאחר השרייה במים (כחצי שעה). 

למילוי שכבה שניה: 

  • 1 כוס קשיו טבעי לאחר השרייה במים ( כ – 5 שעות)
  • כוס דובדבנים ללא הגרעינים.
  • 1-2 כפות סילאן טבעי (למעוניינים להמתיק)

לקישוט: דובדבנים.

ההכנה:

א. לטחון בבלנדר את כל המרכיבים של שכבה ראשונה, ללוש מעט ולשטח בכלי יפה. לשים במקרר/במקפיא.
ב. לטחון בבלנדר את כל המרכיבים של שכבה שניה, למלא על שכבת הבסיס, לקשט בדובדבנים (לא חייב) ולהקפיא!
לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.

טעיםםם!

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן