מרכיבים:
- 1 תפוח חתוך (אפשר להוסיף, להגברת המתיקות).
- 4 עלי חסה שטופים.
- 2 גבעולי סלרי ללא העלים (חתוכים).
- 1 מלפפון.
ההכנה:
לסחוט את כל המרכיבים במסחטת מיצים.
לרוויה!
*מומלץ לשתות מיד לאחר הסחיטה.
*אפשר להוסיף מים.
דף הבית » מתכונים » שייקים ומיצים » מיץ ירוק – סלרי, חסה, מלפפון ותפוח
לסחוט את כל המרכיבים במסחטת מיצים.
*מומלץ לשתות מיד לאחר הסחיטה.
*אפשר להוסיף מים.
יופו בניית אתרים בשיתוף ילדים דים