אפונה ירוקה טריה

אפונה 2
כשהאפונה טריה, אפשר לאכול אותה ללא בישול

אכלתם פעם אפונה ללא בישול? מסתבר שזה אפשרי!
אפונה ירוקה – היא פצצת אנרגיה ירוקה☘️

אפונה ירוקה היא אחד המזונות החשובים שכדאי לכלול בתזונה. היא מספקת חומרים מזינים שתומכים בגופנו.

אפונה היא מקור טוב מאוד לוויטמני B, ברזל, מנגן, סיבים תזונתיים, מגנזיום, אבץ, אשלגן ועוד…
בנוסף היא מכילה כמות רבה של ויטמין C.
כידוע ויטמין C נהרס בחלקו בבישול ולכן כשאוכלים אפונה טריה, לא מפסידים את הויטמין.
שימו לב להבדל:
ב100 גרם אפונה לא מבושלת יש 40 מ"ג ויטמין סי.
ב100 גרם אפונה מבושלת יש 14.2 מ"ג ויטמין סי.
אז איך אוכלים את האפונה הירוקה הלא מבושלת?
פשוט מאוד, פותחים את התרמיל ואוכלים את האפון.
טעים מאוד!
בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן