סלט פלפלי שושקה

שושקה 5
טעם מתקתק נפלא
היכן לדעתכם יש יותר ויטמין c, בתפוז או בפלפל אדום?
פלפל אדום עשיר בויטמין c. שימו לב:
בפלפל אדום יש 127 מ"ג ואילו בתפוז יש "רק" 53 מ"ג ל100 גרם. 
ויטמין C נחוץ ליצירת החלבון קולגן, המאפשר יצירת רקמות ועצמות יציבות, ושומר על נימי הדם והשיניים.

מרכיבים:

  • 10 פלפלי שושקה אדומים. 
  • 2 שיני שום קצוצות. 
  • חצי כוס כוסברה קצוצה (לא חובה).
  • מיץ מחצי לימון.
  • 1 כף שמן זית (לא חייב).
  • מעט מלח (לא חייב).

ההכנה:

מניחים את הפלפלים על נייר אפייה בתבנית ומכניסים לאפייה כ 20 דקות בחום של 180 מעלות. קולפים את הקליפה ומסירים את הראש (את הגרעינים משאירים). חותכים את הפלפלים לרוחב, מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים. 

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן