קישואים אפויים עם טימין

קישואים 2
לטימין יש ריח נפלא, נסו ותריחו!

מרכיבים:

  • 4 קישואים חתוכים לפרוסות.
  • חצי כף שמן זית.
  • כף טימין מיובש או חופן טימין טרי קצוץ. 
  • מעט מלח (לא חובה).
  • שן שום כתושה (לא חובה).

ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה מערבבים שמן זית עם טימין, שום ומלח. פורסים את הקישואים לפרוסות עגולות או ארוכות, לבחירתכם. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את פרוסות הקישואים בתבנית. ביד או במברשת מורחים כל פרוסה בתערובת. אופים בתנור במשך 25 דקות, עד שהקישואים רכים וזהובים.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן