כוסמפלקס

כוסמפלקס 5
'קורנפלקס' מכוסמת ירוקה

מרכיבים:

לכוסמפלקס רגיל: 1  כוס כוסמת ירוקה מונבטת

לכוסמפלקס מתוק: 1 כוס כוסמת ירוקה מונבטת + 1 כף סילאן טבעי

ההכנה:

לשטח את הכוסמת על תבנית מצופה בנייר אפייה. למתוק – לערבב את הכוסמת עם כף סילאן ולשטח על תבנית.

לאפות כ -30 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהכוסמת מתייבשת. הכוסמת המתוקה צריכה כ – 15 דקות יותר אפייה. 

לקרר ולאחסן בכלי סגור.

להכנת חלב שקדים / חלב שומשום חפשו  מתכון באתר.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן