מרכיבים:
- כוס אורז מלא.
- כוס כוסמת ירוקה.
- כוס עדשים כתומות.
- כוס קינואה (לא חייב).
- שתיים ורבע כוסות מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
- כפית מלח (לא חייב).
ההכנה:
משרים את הגרגירים במים לשלוש שעות לפחות (אפשר יותר…), לאחר ההשרייה שוטפים את הגרגירים.
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.
במחבט נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות
בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים. אפשר להכין פיתות עבות או דקות (כדאי לנסות!), כמו כן אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.