טורטיה/לאפה/דוסה מאורז, כוסמת ועדשים כתומות

דוסות 5
כ - 15 לאפות גדולות דקות/ 25 קטנות.

מרכיבים:

  • כוס אורז מלא. 
  • כוס כוסמת ירוקה.
  • כוס עדשים כתומות.
  • כוס קינואה (לא חייב).
  • שתיים ורבע כוסות מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
  • כפית מלח (לא חייב).

ההכנה:

משרים את הגרגירים במים לשלוש שעות לפחות (אפשר יותר…), לאחר ההשרייה שוטפים את הגרגירים. 

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.

במחבט נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות

בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים. אפשר להכין פיתות עבות או דקות (כדאי לנסות!), כמו כן אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן