מרכיבים:
לשכבה ראשונה:
- 10 תמרים ללא הגרעינים לאחר השרייה של 5 דקות במים.
- 2 כפות אבקת חרובים.
- 2 כפות קוקוס טחון.
- 1 כף סילאן טבעי.
- 1 כוס אגוזי פקאן לאחר השרייה.
לשכבה שניה:
- חצי כוס אגוזי מקדמיה לאחר השרייה.
- שליש כוס מים.
- 5 תמרים.
- כף קקאו אורגני.
לשכבה שלישית:
- חצי כוס קוקוס טחון.
- כוס פיסטוקים טחון גס.
ההכנה:
שכבה ראשונה: טוחנים את כל המרכיבים פרט לאגוזים בבלנדר. לאחר שהם טחונים מוסיפים את האגוזים לבלנדר וטוחנים מעט (על מנת שיישאר קראנצ'י). משטחים את התערובת בתבנית, ומקפיאים עד להכנת השכבה השנייה.
שכבה שניה: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים ומשטחים על השכבה הראשונה (אם יש צורך אפשר להוסיף 2 תמרים).
שכבה שלישית: מפזרים על השכבה השנייה.
לשמור במקפיא עד לאכילה ולהוציא כרבע שעה לפני שרוצים לאכול.