'קוסקוס' דוחן

קוסקוס דוחן 2
מומלץ להוסיף את הקוסקוס למרק, סלט, או כל תבשיל אחר.

מרכיבים:

כוס דוחן לאחר השרייה ושטיפה

4 כוסות מים רותחים

ההכנה:

להכניס את הדוחן לסיר עם מים רותחים, לבשל כ-20 דקות עד שהדוחן רך, לסנן ולשטוף.

בתיאבון!

 

אם הייתם אומרים לי לאכול דוחן לפני מספר שנים מעטות, הייתי הופכת לצפרדע, בעצם לציפור.
היום, לא רק שאני אוכלת דוחן, אני אפילו משתפת אתכם…
על זה נאמר:
'Never Say Never'
הדוחן בעל טעם ניטראלי ולכן אפשר להוסיף אותו לסלטים, מרקים, דייסות, תבשילים וכמובן מתכון הבית!
הדוחן הוא דגן ללא גלוטן, עשיר בסיבים תזונתיים, עשיר במגנזיום ועוד מינרלים רבים ומכיל נוגדי חמצון.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן