מרק כרישה ודלעת

מרק 2
מעולה להורדה במשקל

מרכיבים:

  • 1 כף שמן זית (לא חובה).
  • 1 בצל גדול קצוץ.
  • חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות.
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות.
  • 2 גזר חתוך.
  • 3 כרישה חתוך לפרוסות.
  • 2 שיני שום קצוצים (לא חייב).
  • 3 עלי סלרי גדולים קצוצים (לא חייב).
  • כף כורכום (לא חייב).
  • מעט מלח (לא חייב).
  • כ-8 כוסות מים.

ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן או "מטגנים" במים.

כשהבצל מזהיב (מהשמן בלבד) מוסיפים את כל המרכיבים כולל התבלינים ומערבבים.

לאחר כ-2 דקות מוסיפים את המים (עדיף רותחים).

כשהמים רותחים מבשלים את המרק באש נמוכה כחצי שעה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן