סלט סלק ובטטה

סלט סלק ובטטה
כשר לפסח לכל העדות

מרכיבים:

  • 1 סלק גדול / 2 סלקים קטנים.
  • 1 בטטה.
  • חופן כוסברא / פטרוזיליה קצוצה.
  • מיץ מחצי לימון.
  • 1 כף שמן זית.
  • מעט מלח (לא חייב).
  • חופן אגוזים קצוצים גס (לא חייב).

ההכנה:

לבשל את הסלק במים רותחים עד שהם מתרככים. את הבטטה לחתוך לקוביות ולאפות בתנור עם מעט שמן זית (לא חייב) כ 20 דקות (עד שהם רכים) בחום של 180 מעלות. לשטוף, לקלף ולחתוך את הסלק לקוביות. להעביר את כל הירקות לקערה, להוסיף את התבלינים ולערבב. מומלץ לתבל לפחות כחצי שעה לפני ההגשה כדי שהטעמים ייספגו. שומרים בקופסא אטומה במקרר. במידה ורוצים שהבטטות יהיו חמות, יש להוסיף אותם לסלט מיד לפני ההגשה. 

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן